Foglalás
Close

Prémium Superior

single use

Az új épületszárnyunk a Science Prémium szobáit olyan nagy magyar felfedezések ihlették, mint a hologram, golyóstoll vagy a Rubik kocka. Minden szoba kicsit egyedi, kicsit más, így visszatérő vendégeink is mindig valami izgalmasat és újat kapnak tőlünk.

Az egyedi tervezésű, modern stílusú szobában választható dupla vagy twin ágyas elrendezés (ha egy munkatársaddal osztjátok meg a szobát) biztosítja a pihentető alvást, hogy másnap frissen és kipihenten indulhassatok munkába vagy felfedezni a várost. Számunkra fontos a kényelmes alvás, hiszen tudjuk, mennyire fontos egy kihívásokkal teli nap után feltöltődni, ezért választottunk prémium minőségű matracokat szobáinkba.

Szobai bekészítésünk a Nespresso kapszulás kávéfőzővel, teával és frissítő ásványvízzel gondoskodik arról, hogy mindig kéznél legyen az energiapótlás. Legyen szó a reggeli koffeinről, amely segít beindítani a napot, vagy az esti teáról, amely segít relaxálni egy hosszú nap után.

A szobában található vasalódeszka és vasaló biztosítja, hogy mindig tökéletesen öltözött lehess, ha egy fontos üzleti találkozóra vagy előadásra készülsz.

Inspirálódjatok, kapcsolódjatok ki a nagy magyar találmányok ihlette környzetben!