Foglalás
Bezár

Céges rendezvények

Science Hotel ****Szeged

Szeged első dizájn szállodája és legújabb büszkesége, a négycsillagos Science Hotel, mely 2015 júniusától fogadja vendégeit.

Az eklektikus stílusban megálmodott szálloda, a belváros szívében, a Petőfi Sándor sugárúton, csupán néhány percre a szegedi tudományos élet központjától és a történelmi belvárostól. Az igazi újdonságnak számító, 43 különleges, tudományra épülő tematikájú szobával és konferenciateremmel rendelkező design szálloda, modern berendezésével és technológiai megoldásaival, a helyi cégek üzleti partnereire, a szegedi tudományos életre, valamint annak szereplőire alapozva került kialakításra.

A szálloda- szolgáltatásainak és a szobák kialakításának köszönhetően- kellemes pihenést nyújt rövid és hosszútávon egyaránt. King size méretű ágyak, minőségi matracok biztosítják vendégeink számára a kényelmes és pihentető alvást.

A város első design szállodája elegáns helyszín lehet kisebb konferenciák, üzleti megbeszélések, szemináriumok lebonyolításához. A bőséges, svédasztalos reggelit különleges, a tudományt merész és stílusos dekorációs elemként felhasználó környezetben van lehetőség elfogyasztani, mely üzleti reggelik megfelelő helyszíne is lehet.

A konferencia terem technikai felszereltsége:
hangosítás, mikrofon, mikroport, projektor, vetítővászon,természetes fény, teljes sötétítési lehetőség, flipchart tábla, légkondicionálás, padlószőnyeggel ellátott, kertkapcsolat dohányzási lehetőséggel

Kapacitás:
széksorosan: 55 fő
asztalokkal: 24 fő

A hotelhez kapcsolódó mélygarázsnak köszönhetően biztonságos és kényelmes parkolást biztosítunk szállóvendégeink részére.

A lobby bár prémium kávékülönlegességekkel, frissítőkkel várja napközben és este a vendégeket.

Programajánlatok:



Szegedi Vadaspark

Nyitvatartás: http://www.zooszeged.hu/informaciok/nyitva-tartas
Jegyárak: http://www.zooszeged.hu/informaciok/arak-kedvezmenyek

Napfényfürdő Aquapolis Szeged

Nyitvatartás: http://www.napfenyfurdoaquapolis.com/hu/nyitva-tartas/
Jegyárak: http://www.napfenyfurdoaquapolis.com/hu/arak/

Szegedi belvárosi séta

További programlehetőségek személyes ajánlatokkal: http://szegedtourism.hu/belvarosi_setak_turak

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!