Foglalás
Bezár

Executive/Erkélyes lakosztály

egyágyas használat

Üdvözlünk a Science Hotel Szeged Executive szobájában - a luxus és a tudomány találkozásában, ahol minden részletre odafigyelünk! Ez a szoba azoknak a pároknak készült, akik a prémium kényelemet keresik és szívesen élvezik a legmagasabb színvonalú szállodai szolgáltatásokat.

A szoba központi eleme egy lenyűgöző King Size ágy, amely a legfinomabb prémium matracokkal van felszerelve. Az ágyban eltöltött idő kényelmét tovább növeli a szoba részeként szolgáló kanapé és olvasósarok, ahol egy jó könyv vagy a laptop képernyőjének fénye mellett elmerülhetsz.

Az Executive szoba további luxus jellemzői közé tartozik egy saját erkély, ahonnan csodálatos kilátás szállodánk kertjére, a „Herbs garden”-re, valamint egy Nespresso kapszulás kávéfőző, amellyel a tökéletes kávé csak egy gombnyomásnyira van.

Legyen szó egy romantikus hétvégéről, vagy egy hosszabb üzleti útról, az Executive szoba tökéletes választás minden olyan vendég számára, aki nem hajlandó lemondani a prémium kényelemről és személyre szabott szolgáltatásokról. Az Executive szoba 3 fő elszállásolására is alkalmas, így kiváló választás barátok vagy kis családok számára is.

Jutalmazd meg magad és foglalj az Executive szobánkba - mert megérdemled!

Fotók

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!