Foglalás
Bezár

Executive családi szoba (2 felnőtt + 3 gyerek)

pótágyazható

Üdvözlünk a Science Hotel Szeged különleges családi szobájában, ahol a nagy családok sem érzik magukat szűkös helyzetben! Ez a szoba olyan családoknak készült, akiknek már három csemetéje van, de nem szeretnének lemondani a közös szállodai élményről, és nem kívánnak két szobát vagy drága lakosztályt bérelni.

Ebben a családi szobában egy king size franciaágy várja a szülőket, míg a gyerekek számára egy emeletes ágyat találunk, kihúzható alsó ággyal. Az ágyak minőségi matracokkal rendelkeznek, így a gyerekek is épp olyan kényelemben pihenhetnek, mint a szülők.

És ha szükséged van egy kis energiabomba kávéra, miután felkeltek a gyerekek, a szobában található Nespresso kapszulás kávéfőző bármikor a segítségedre lesz.

Természetesen, a családi szobánk is magában hordozza a Science Hotel Szeged tudományos inspirációit, így minden szegletében a tudomány szeretetét találjátok meg.

Szóval, ha egy olyan szállodai élményre vágysz, ahol a nagy családodat kényelmesen el tudod szállásolni, a Science Hotel Szeged családi szobája a tökéletes választás. Itt élvezhetitek a minőségi kényelmet, a közös időtöltést és a tudomány izgalmas világát.

Fotók

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!