Foglalás
Bezár

Rendezvényterem

Hajrá, dolgozzunk együtt, de most kicsit máshogy: kényelmesen, személyesen és inspiráló környezetben a Science Hotelben! A szállodánkban található modern, jól felszerelt rendezvényterem minden igényt kielégít. Az irodától távol, csendben, nyugalomban tudunk összpontosítani.

A természetes fényt árasztó, nagy ablakokkal rendelkező terem egész nap kellemes légkört biztosít, de ha vetítésre kerül a sor, a sötétítés gond nélkül megoldható. Az ablakokon kinézve pedig a gyönyörű Herbs Garden pihenőkert adja a háttérképet a kreatív gondolatokhoz.

Minden technikai felszereltséggel rendelkezünk, ami egy sikeres és hatékony meetinghez kell, így a prezentációk, workshopok, vagy akár a csapatépítő tréningek is eredményesen zajlanak.

Szóval ne késlekedj, hozd el a csapatod, és tapasztald meg a Science Hotel különleges légkörét és professzionális szolgáltatásait! Mi minden részletre odafigyelünk, hogy a Ti céges rendezvényetek sikeres, és emlékezetes legyen, hozzájárulva ezzel a cég eredményességéhez!

Válaszd a Science Hotel-t a következő céges rendezvényed helyszínéül és engedd, hogy a tudományos inspirációkkal áthatott környezetben történő találkozás a csapatmunkát egy teljesen új szintre emelje!

Az igazi újdonságnak számító, 43 különleges arculatú szobával és konferenciateremmel rendelkező design szálloda, modern berendezésével és technológiai megoldásaival, a helyi cégek üzleti partnereire, a szegedi tudományos életre, valamint annak szereplőire koncentrálva került kialakításra.

A rendezvényhelyszín főbb jellemzői  • különtermünk kiválóan alkalmas csapatépítő tréningek, konferenciák, társasági összejövetelek, üzleti tárgyalások és egyéb rendezvények lebonyolítására
  • természetes fénnyel megvilágított, maximálisan 40 fő befogadására alkalmas konferenciaterem
  • szállás helyben, 43 szobában 1 vagy 2 ágyas elhelyezéssel
  • ingyenes parkolás a szálloda mélygarázsában
  • ingyenes szélessávú WIFI használat
  • rendezvénytechnika igény szerint


Terem méretek, elrendezésekBankett elrendezésKapacitás: 32 fő


Körasztalos elrendezésKapacitás: 20 fő


Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!