Hírlevél feliratkozás
Foglalás
Bezár

Családi lakosztály

pótágyazható egyágyas használat

Két darab egymással összenyitható standard, illetve superior típusú szoba, ami 2 felnőtt és 2 gyermek (0-16 éves korig) részére tökéletes elhelyezést biztosít 32 - 40 négyzetméteren.Ez a szobatípus ideális választás az olyan nagyobb gyermekekkel utazó családoknak, akik nem szeretnék a gyermekektől teljesen elszigetelten tölteni a pihenést, de mégis vágynak egy kis romantikára kettesben a párjukkal.

A különböző tudományágakat megidéző szobabelső mellett a fénytechnikai megoldások és az egyedi bútorzat teremt különleges hangulatot. A mai kor elvárásainak megfelelően LCD televízió, ingyenes WIFI internet, a hordozható eszközök töltésére alkalmas USB aljzat áll vendégeink rendelkezésére. A fürdőszobák zuhanykabinnal, hajszárítóval, puha törölközőkkel és kellemes, lágy illatú kozmetikumokkal, valamint törölközőszárítóval vannak felszerelve.

A kényelmes karosszék, az elegáns íróasztal, telefon, tükör, a laptop méretű széf mind a kényelmet szolgálják. Ezen kívül szeretettel ajánljuk a kisebb gyermekekkel utazóknak díjmentesen igénybe vehető családbarát szolgáltatásainkat: etetőszék, előke, babaétkészlet, babaágy/babaágynemű, babakád, csúszásgátló, mosdó magasító, gyerekfilmek/mesék, WC szűkítő

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!