Foglalás
Bezár

Bár

A 0-24 nyitva tartó bár számtalan lehetőséget rejt magában! Képzeld el, hogy épp hosszú nap után térsz vissza a hotelbe és kedved lenne leülni egy frissítő ital mellé, vagy épp csak egy korai kávéra vágysz, hogy beindítsd a napodat. A non-stop bárunkban mindez lehetséges, akár hajnalban, akár késő este.

Az éjjel-nappali bár ideális a korai madaraknak, akik szeretik a napot egy finom kávéval kezdeni, de ugyanúgy szolgálja a késő esti baglyokat is, akik szeretnének levezetni egy hosszú nap után. Lehet, hogy egy tárgyalás után szükséged van egy gyors italra, hogy levezesd a stresszt, vagy talán csak egy barátoddal akarsz beszélgetni egy pohár bor mellett a nap végén.

Ezen felül a bár remek lehetőség arra is, hogy új embereket ismerj meg. Nem ritka, hogy a hotel vendégei az itt töltött idejük alatt találkoznak és barátkoznak össze.

Tehát bármikor jössz is a nap folyamán, a Science Hotel Szeged bárja mindig vár téged, kínálva a frissítő italokat, a barátságos atmoszférát és a lehetőséget, hogy új emberekkel találkozz!

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!