Foglalás
Bezár

Early check in- late check out

Szeretnéd igazán kényelmesen kezdeni és befejezni a szállodai tartózkodásodat? Akkor neked az early check-in és late check-out szolgáltatásokat találták ki!

Gondolj bele, mennyire klassz, ha Szegedre érve nem kell csomagokkal a hátadon bandukolni, amíg délután végre bejelentkezhetsz a szállodába. Az early check-in-nel, mindegy mikor érkezel, egyszerűen csak besétálsz a hotelbe, felmész a szobádba pihensz, felfrissíted magad, hogy a nap további részére ne nyomja rá a bélyegét az utazás.

A late check-out pedig a tökéletes megoldás, ha utálod a rohanást és azt szeretnéd, hogy a napod ne a csomagolással és a kijelentkezéssel kezdődjön. Helyette, maradj tovább, élvezd a reggelit nyugodtan, utána teli hassal dőlj le még egy kicsit, nem kell sietned. Úgy pakolj össze, ahogy neked jó, és indítsd a napodat stressz nélkül.

Az early check-in és late check-out szolgáltatásokkal te diktálod a tempót, nem pedig a szállodai szabályok. Ezekkel a szolgáltatásokkal kényelmesebbé, stresszmentesebbé és még élvezetesebbé teheted a tartózkodásodat. Mert ugye milyen jó érzés, amikor rád figyelnek és te dönthetsz? Pont ilyen érzés ez nálunk, a Science Hotel Szegedben!

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!