Foglalás
Bezár

Programajánlataink

-

Események Szegeden

Fakultatív programlehetőségek:

Segway túrák
www.hsb.hu

Látogass meg minket és fedezd fel Szegedet két keréken!

Segwaytúráinkon, túravezetőink segítségével sajátíthatod el a különleges önegyensúlyozó gép minden apró fortélyát, egy lendületes városnézés keretén belül vagy minden természeti akadályt legyőzve tereptúráinkon. Abban az esetben, ha magad szeretnéd felfedezni a város minden zegzugát, akkor pattanj elektromos rollerünkre vagy a rásegítős gepida biciklinkre és tervezd meg saját túraútvonalad. Engedd, hogy magával ragadjon a Napfény Városának hangulata, miközben utcáról utcára gurulsz. Nálunk garantáltan felejthetetlen lesz az élmény!

Szegedi vadaspark: www.zooszeged.hu

A Szegedi Vadaspark - hazánk legfiatalabb hagyományos, önkormányzati tulajdonú állatkertjeként - 1989-ben nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. Az erdők, tavak borította terület több órás kellemes és hasznos időtöltésre nyújt lehetőséget egész évben, Szeged belvárosától mindössze 2,5 kilométerre. Az állatok tágas, természetszerű kifutókban élnek, így megkeresésük, viselkedésük megfigyelése még élménydúsabbá teszi az idelátogatók programját. Megcsodálhatja, simogathatja vagy akár örökbe is fogadhatja a vadaspark állatait.

Sun City Szabadidőközpont: suncityszabadidokozpont.hu

Tökéletes kikapcsolódás Ön és családja részére. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt tökéletes programokat kínál a wakeboardozástól a kalandparkon át. A szállodától könnyen megközelíthető távolsági autóbusszal vagy autóval. A Sun city szabadidőközpont a szállodától 25 km-re található.

Gellért szabadidőközpont: gellert.szeged.hu

Aktív kikapcsolódás az egész család számára. A szabadidőközpont teljes körű sportszolgáltatást biztosít az aktív pihenésre vágyóknak. Legyen szó asztaliteniszről, teniszről, tollaslabdáról, kosárlabdáról vagy épp teremfociról. A szabadidő központ a szállodától 5 km- re található amely szintén könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel vagy a Szegedi City bike-kal .

Fedett Gokart pálya: www.szegedgokart.hu

A gokart pálya a Szeged Pláza mélygarázsában található. Tökéletes kikapcsolódás hűvösebb idő estén is a teljes család részére. A gokartpálya autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Móra Ferenc Múzeum/Fekete Ház/Agóra/ Reök Palota: moramuzeum.hu

Töltődjön fel kulturális élményekkel. A Science Hotel kedvezményes belépőket biztosít a múzeumba vágyó vendégünknek. A belváros szívében található kiállítások, gyalogosan pár perc sétával megközelíthetőek.

Tisza parti Élmény és Kalandpark: tiszapartielmenyeskalandparkszeged.hu

A Kalandpark közvetlenül a Tisza Parton, gyönyörű környezetében helyezkedik el. A 3200 méter hosszú kötélpálya különböző nehézségi fokokkal van ellátva, így mindenki sikerét és örömét lelheti benne. A kalandpark gyalogosan 20 percre található szállodánktól.

Fesztiválok: szin.org

Szeged nyüzsög a fesztiváloktól. Szeged legnépszerűbb Fesztiválja A Szegedi Ifjúsági Napok számtalan koncerttel várja a zene szerelmeseit. A fesztiválon mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő zenét. A koncertek után 10 perces sétával már könnyen a szállodában pihenheti ki a fesztivál fáradalmait.

Parapark: paraparkszeged.hu

Magyarország legeredetibb szabaduló játéka már Szegeden is, a Science hotel szomszédságában található. Fejtörőkön, rejtélyek megoldásán keresztül vezet kifele az út miközben odalent nem is sejtik, hogy a fejük felett néhányan épp a szabadságukért küzdenek
Nagyon népszerű a Szegedre érkező vendégek körében. A szállodától autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Ópusztaszer Nemzeti Történeti Emlékpark Mórahalom: fesztykorkep.hu

Feszty-körkép, "A magyarok bejövetele" c. monumentális festmény Feszty Árpád festőművész körpanorámája a honfoglalásról. Az 1896-os millenniumi ünnepségek egyik legfőbb attrakciója. Kulturális élmény mely mindenki számára kötelező. A szállodától 30 km távolságra található.

Csillagösvény Labirintus Ópusztaszer: csillagosveny.com

A csillagösvény Élménypark Ópusztaszer második legnagyobb látványossága. Falai 3,5 km hosszan kanyarognak és a legendás csodaszarvast formázzák. Kijutáshoz magyar és angol nyelvű feladatsorokat kell megoldani. Nyáron is tökéletes kikapcsolódás mivel a szabadulás alatt párakapuk hűsítik a résztvevőket. A szállodától 30 km távolságra található.

Mini Hungary Makett Park: minihungary.eu

A szabadtéri kiállítóhely kéthektáros területen a történelmi Magyarország építészeti szimbólumait, történeti emlékeit foglalja magába 1:25-ös méretarányú makettek formájában. Templomok, várak, paloták valamint kastélyok és műemlékek várják Önt élő közelségben a régi idők emlékeivel. Kiváló kikapcsolódás gyermekes családok részére is. A szállodától tömegközlekedéssel is könnyedén eljuthat mivel az út csak 30 percet vesz igénybe.

Szegedi Anna Fürdő: termalfurdo.hu

Gyógyuljon és pihenjen egyszerre. Csodás kikapcsolódás, amely gyalogosan pár perc sétával is megközelíthető. A 120 éves Anna fürdő gyógymedencéi családok, baráti társaságok pihenését szolgálja.

Napfényfürdő Aquapolis Szeged: napfenyfurdoaquapolis.com

Hűsítse le magát és fürdőzzön önfeledten. Kollégáink kedvezményes fürdőbelépőket biztosítanak a szálloda vendégeinek. A szállodától az élményfürdő könnyen tömegközlekedéssel vagy akár gyalogosan is megközelíthető.

Foka ÖkoKikötő: okokikoto.huhu

Töltsön egy teljes napot a természetben. Béreljen kishajót vagy szervezzen egy napos kenutúrát a Maroson. Horgászat/vadászatSzegedi városnéző kisvonat

A szegedi városnéző kisvonattal az utazás nem csupán egy kirándulás, hanem egy felejthetetlen élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Vegye igénybe Ön is a kisvonatbérlési lehetőséget szervezett csoportos programokra, fesztiválokra vagy családi eseményekre. Utasaink hangszórókon keresztül információkat kaphatnak az út során a látnivalókról, de bármilyen saját hanganyag lejátszására is alkalmasak járműveink. Élő idegenvezetést is tudunk biztosítani, igény esetén, több nyelven is. Városnéző kisvonataink városi illetve Euro régiós rendezvények állandó résztvevői.

Szegedi teke-és bowlingcentrum

A szegedi teke-és bowlingcentrum éjjel-nappali nyitva tartással várja a kikapcsolódni vágyókat! Különféle kedvezményes lehetőségei mind a diákokra, mind családi vagy csoportos foglalásokra kiterjed. Széles körű pályaválasztékait kellemes hangulattal fűszerezve vehetik igénybe az érdeklődők.Szegedi füvészkert

Gyűjteménykezelés:
A gyűjtemények (pl. rózsakert, sziklakert, rendszertani gyűjtemény) gondozása, fenntartása, tervszerű gyarapítása, védelme, új gyűjtemények kialakítása jelenti az alaptevékenységünket, erre épülnek az alábbiak.

A biológiai sokféleség bemutatása és megőrzése:
Hozzájárulunk a védett növények génállományának megőrzéséhez, több mint 40 védett fajt ismerhetnek meg a látogatók. A védett növények hazánk nemzeti kincsei közé tartoznak, olyan növényünk is van, amely kizárólag Magyarországon él. A távoli vidékek fajai közül elsősorban a gazdaságilag hasznos (táplálék-, ipari- és dísznövényeket) mutatjuk be.

Oktatás-kutatás, ismeretterjesztés:
A füvészkert, mint egyetemi egység, elsősorban az egyetemi oktatást és kutatást szolgálja. Igen fontos tevékenység azonban a környezettudatos szemléletmód kialakítására szolgáló közoktatás és ismeretterjesztés. Ezt szolgálják a természetismereti foglalkozások, a tanórán kívüli foglalkozások, a hétvégi családi programok és az eseti kiállítások is.

A szabadidő tartalmas eltöltéséhez:
A fenti programok mellett a tiszta levegőjű kertben tett séta is lehetőséget biztosít. Azon munkálkodunk, hogy elsősorban a park rész kialakításával esztétikai élményt nyújtsunk, s a növények szépsége mellett diorámákban bemutassuk a kert madarait. Sokat közülük élőben is láthatnak a türelmesebb látogatók, s különösen tavasszal éneküktől hangos a kert. Madárodú- és madáretető bemutatónkkal arra ösztönözzük látogatóinkat, hogy saját környezetükben is madárbarát kerteket alakítsanak ki.

Szegedi Nemzeti Színház

A Szegedi Nemzeti Színház a belváros szívében a különféle műfajok széles repertoárjával várja az érdeklődőket. A színház sokszínű múltja már számos filmrendezőt is megihletett, illetve számos híres színész megfordult már a Nemzeti Színház színpadján.


Szegedi Műjégpálya

A Műjégpályát, a Szegedet Szabadkával összekötő, nemzetközi forgalmat lebonyolító út mellett találhatjuk. Egy 60 x 30 m-es, fedett, 1000 férőhelyes, lelátós, fedett műjégpálya áll az jégkorongcsapatok, a korcsolyázók és a közönség rendelkezésére október közepétől április elejéig. Péntek esténként nagy népszerűségnek örvend, és jelentős tömegeket vonz a látványos, hangulatos JEGES EST. A jégmentes időszakokban is hasznosításra kerül a csarnok: lábtenisz mérkőzések, termékbemutatók, kulturális események kerülnek megrendezésre, illetve évek óta nemzetközi kajak-kenu versenyek akkreditációs helyszínéül szolgál.

Makói Hagymatikum

A Makovecz Imre Kossuth-díjas építész tervei alapján készült, Európában egyedülálló, organikus épületben esztétikai élmény is a fürdőzés. A nevében és megjelenésében is megújult makói gyógyfürdő a termálvíz és a marosi gyógyiszap erejével ad enyhet a gyógyulni vágyóknak, egyedülállóan szép wellness részlegével pedig a kikapcsolódás élményét nyújtja a családoknak és a baráti társaságoknak.


Maros Kalandpart – Makó:

A 4 méter magasságban lévő 29 feladatból álló kötélpálya, mely a festői Maros folyó mellett húzódik, igazán nagy izgalmakat nyújt azoknak, akik próbára akarják tenni ügyességüket, kitartásukat és erejüket. A kalandpart pályáit egészen pici gyermekek és felnőtt haladó szintű mászók is igénybe vehetik. De nemcsak a pályák, hanem maga a kalandpartot körül ölelő lombkorona sétány és a Maros part is megannyi látványt nyújt a kirándulni vágyók számára.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!