Foglalás
Bezár

Science Hotel Szeged

Tudomány & Technika az Ön szolgálatában!

A tudományt merész és stílusos dekorációs elemként használtuk fel a belső terek kialakításában, mely teljesen megkülönbözteti szállodánkat a többiektől. Szállodánk az első és egyetlen magyar egység, ami megnyerte a New Yorkban átadott Gold Key Award design díjat. A szobák váltakozó tematikája és különleges elrendezése mind az egyedi milliő megteremtését szolgálják.

A szálloda egyediségét a tudomány több területe inspirálta. A hotel 43 szobával rendelkezik, ezen belül 7 különböző szobatípust kínál vendégeinek, a Standardtól az Executiveig. A szobák kényelmes, prémium minőségű ágyakkal és dizájn bútorokkal teszik maradandóvá a feltöltődést és kikapcsolódást. Az Executive szobák erkélyei Szeged történelmi városnegyedére engednek rálátást. Az ötszintes szálloda tágas lobbyja egyszerre elegáns és barátságos, az itt helyet kapott bár, színvonalas italkínálattal várja vendégeit a nap 24 órájában. A lobbyban kínálja a szálloda a bőséges és változatos svédasztalos reggelijét, ügyelve a minőségi alapanyagokra és az egészségtudatos táplálkozásra. Szállodánk reggelije élvezhetőbbé teszi a reggeleket a glutén és laktózérzékenyek számára egyaránt.

A Science Hotel a városközpontban helyezkedik el, csupán 5 percre a híres Kárász sétáló utcától és a szecessziós, eklektikus stílusú belvárosi palotáktól, történelmi épület együttesektől. Tökéletes választás egy rövid éjszakára vagy hosszabb időre is.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!